Neliels objekts Rubenes ielā

29.Septembris, 2015
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Jau vairākas nedēļas nopietni rakšanas darbi turpinās Rubenes ielas posmā starp krustojumiem ar Raiņa ielu un Zvirgzdukalna ielu. Te jau paveikta remontdarbu apakšzemes daļa — jaunas siltumtrases caurules maģistrālajā pārvadā iebūvējusi Rīgas firma E-Lāde, rīdzinieku ziņā arī zālienu sakopšana un trotuāru atjaunošana rakumu zonā.

PIETURAS KABATA TOP NO JAUNA. Divi Limbažu ceļu strādnieki, jauni puiši, veido brauktuves paplašinājumu autobusu pieturvietā, precīzi citu aiz citas uz sagatavotas pamatnes virknējot smagās betona ielu apmales.

Gunta Vīksnas foto

Savukārt autobusu pieturas atjaunošana un divu iebrauktuvju — uz veikala «Supernetto» auto stāvlaukumu un Āžkalna ielu — izbūve, kā arī asfalt- betona brauktuves atjaunošana izraktajā Rubenes ielas daļā uzticēta firmai Limbažu ceļi. Vakar priekšpusdienā objektā satiktais Limbažu ceļu būvdarbu vadītāja palīgs AGRIS PUĶĪTE pastāstīja sīkāk: «Šeit, Rubenes ielā, mums ir tāds mazs objektiņš, no manas brigādes te strādā seši cilvēki. Siltumtrases būvnieki izjauca veco brauktuves segumu, arī autobusu pieturas vieta un divas iebrauktuves jābūvē no jauna. Pieturvietā patlaban iebūvējam jaunas ielu apmales, pēc tam pieasfaltēsim aizbērto tranšeju vietas un autobusu pieturas zonā atjaunosim bruģi. Sanāk tāds neliels objektiņš, kas sastāv no trim nelieliem ielas posmiem. Domāju, ka šonedēļ ar visu te tiksim galā. Blakus mūsu darba zonai divos virzienos turpinās arī transporta kustība, taču mums ir paveicies, ka Rubenes ielas pretējā pusē ir autobusu pieturas paplašinājums — mašīnas var samainīties, tām gandrīz nesanāk gaidīt.

Komentāri
Pievienot komentāru