Tomāti – izstādēs Rīgā un Valmierā

- 25.Augusts, 2015
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Rīgā, Dabas muzejā, 19. augustā sadarbībā ar Artūra Sildes Dārzkopības entuziastu kluba «Tomāts» biedriem atklāja izstādi «Tomātu un veselības augu parāde 2015.» Šai izstādei raksturīgs, ka pieredzējušo audzētāju pulku ir papildinājuši vairāki jauni biedri, kas izstādē piedalās pirmo reizi.

Parādē apmeklētāji var aplūkot vairāk nekā 200 tomātu šķirnes. Dažas no tām jau ir pazīstamas un iecienītas, bet vairākas uz Dabas muzeju atvestas pirmo reizi un jau pirmajā izstādes dienā saņēmušas skatītāju nedalītu sajūsmu. Izstādē piedalās kolekcionāri no Rīgas, Dobeles, Ķekavas, Ulbrokas un Carnikavas, kā arī kluba «Tomāts» Valmieras nodaļas.

Arī Valmierā no 27. augusta būs apskatāma tomātu izstāde «Tomātu parāde 2015», kuru organizē Artūra Sildes Dārzkopības entuziastu kluba «Tomāts» Valmieras nodaļa sadarbībā ar Valmieras muzeju. Valmieras izstādes apmeklētājus priecēs vairāk nekā 100 tomātu šķirnes. Interesentiem tiks sniegtas arī konsultācijas par tomātu pareizu audzēšanu, kā arī būs iespēja iegādāties tomātu sēklas no tomātu audzētāju kolekcijas.

Izstādi Valmieras muzeja Pilskalna nama veļas žāvētavā atklās 27. augustā pl. 12. Gaidām!

RĪGĀ. Tomātu parāde Dabas muzejā vienmēr ir gada lielākais notikums tomātu audzētājiem un to šķirņu kolekcionāriem. Aigas Zeltiņas foto


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru