Baltijas valstu čempionāts ugunsdzēsības sportā — Valmierā

13.Augusts, 2015
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Šogad ugunsdzēsības nozare atzīmē divas nozīmīgas jubilejas — pirms 150 gadiem Latvijā sākās ugunsdzēsības attīstība, un jau 40. reizi, šogad Valmierā, norisināsies Baltijas valstu čempionāts ugunsdzēsības sportā.

18. un 19. augustā Jāņa Daliņa stadionā notiks 40. Baltijas valstu čempionāts ugunsdzēsības sportā, kurā piedalīsies spēcīgākās Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Čehijas un Baltkrievijas ugunsdzēsības sporta komandas.

Lai iepazītos ar stadionu, pārbaudītu inventāru un noskaņotos divu dienu ilgajām sacensībām, čempionāta dalībnieki Valmierā ieradīsies jau 17. augustā. Mērošanās spēkiem sāksies 18. augustā pl.10 ar 100 metru šķēršļu joslas pārvarēšanu. Pl.14 notiks 4x100 metru ugunsdzēsības stafete, bet pl.17 ikviens aicināts uz čempionāta atklāšanu. 19. augustā sacensības sāksies pl.10 ar kāpšanu mācību tornī, izmantojot āķkāpnes. Pl.12 paredzēta izvēršanās no motorsūkņa, bet 40. Baltijas valstu čempionāta ugunsdzēsības sportā noslēgums un apbalvošana plānota no pl.15 līdz 18 Valmieras Kultūras centrā. Visas disciplīnas ir sadalītas pa vecuma grupām, ziņo Valmieras pašvaldības speciāliste Laura Moča.

Nāc un atbalsti savējos! Ieeja bez maksas.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru