Rolands Šmits velk Latvijas U-20 izlasi

13.Jūlijs, 2015
Sports
Laikrakstā

Eiropas čempionātā U-20 vecuma grupas basketbolistiem, kas notiek Itālijas pilsētā Linjāno, Latvijas izlase, kurā spēlē trīs Valmieras basketbola audzēkņi Rolands Šmits, Rinalds Mālmanis un Jānis Engers, savā B apakšgrupā aizvadījusi 4 spēles, izcīnot 2 uzvaras.

BĪSTIES TRĪSPADSMITĀ! Izraēlas komandas grozam uzbrūk Latvijas U-20 izlases līdzeris ar 13. numuru — valmierietis Rolands Šmits.

Foto no fibaeurope.com

Līdz ar to latvieši iekļuvuši turnīra nākamajā kārtā (ar bilanci 0-2, jo savstarpējās cīņās zaudēts Serbijas un Izraēlas vienaudžiem), kur spēlēs ar A apakšgrupas trim labākajām komandām — Francijas (13. jūlijā), Itālijas (14. jūlijā) un Beļģijas (15. jūlijā) izlasēm. Izcilu spēli rāda Spānijas ACB līgas klubā Fuenlabrada spēlējošais Rolands Šmits (2,07 m), kurš ir garākais puisis mūsu izlasē, tāpēc spiests daudz enerģijas tērēt cīņā par bumbām zem groziem. Uzvarētajā spēlē pret Grieķiju (61:50) Šmits guva 8 punktus, izcīnīja 8 bumbas un saņēma 5 piezīmes. Mālmanim 7+7AB un arī 5 piezīmes, bet Engers punktus neguva.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru