Brenguļu Open spīdmintonā 2015

- 19.Marts, 2015
Sports
Laikrakstā

14. martā Brenguļos, sporta centrā «Kaimiņi», norisinājās Brenguļu Open spīdmintonā 2015, kas vienlaikus bija arī Latvijas Spīdmintona Līgas (saīsinājumā LSL) 2. posms. Pavisam LSL paredzēti četri posmi dažādās Latvijas vietās.

Šajā gadā uz Brenguļiem atbrauca 34 spēlētāji, kuri cīnījās četrās kategorijās — U12 (bērni līdz 12 gadiem), U18 (jaunieši līdz 18 gadiem), Sievietes un Open. STK Zaļā Pēda no Brenguļiem šajā turnīrā kopā spēlēja 12 spēlētāji, kuri klubu pārstāvēja visās kategorijās.

U12 kategorijā bija seši spēlētāji, kuri visi pārstāvēja STK Zaļā Pēda (Brenguļi). Sākumā tika izspēlēts apakšgrupu turnīrs, pēc kura norisinājās izslēgšanas spēles. Spēlē par 3. vietu Mareta Jurgensone bija pārāka par Alenu Gulbi (11:16; 16:7; 17:15). Savukārt par 1. vietu spēlēja Laura Luīze Kiļupe un Lauris Ģirts Lācis. Pārāka izrādījās Laura (16:8; 14:16; 16:12) un svinēja savu pirmo uzvaru kādā no Latvijas mēroga turnīriem.

Savukārt U18 grupā turnīrs tika aizvadīts, izspēlējot spēles katram ar katru, tādējādi noskaidrojot uzvarētāju. Šajā kategorijā gandrīz visas spēles bija ļoti sīvas, jo daudzās tika izspēlēti trīs seti. Noslēgumā, skaitot uzvaras, 1. vietu ieguva šī brīža Latvijas reitinga līderis Matīss Cināts (STK Zaļā Pēda), 2. vietā atstājot Rihardu Krupinski (SK Spidmintons.lv/Rīga) un Sandi Šustiku (STK Zaļā Pēda).

GODALGOTIE. Sacensību medaļnieki kopbildē.

Komentāri
Pievienot komentāru