Ar "Sējēja 2014" atzinības Diplomu

29.Septembris, 2014
Laikrakstā

17. septembrī Cēsīs Vidzemes koncertzālē notika ikgadējā Latvijas Republikas Zemkopības ministrijas rīkotā konkursa Sējējs 2014 balvu pasniegšanas ceremonija, kurā veicināšanas balvas Diplomu nominācijā Gada uzņēmums pārtikas ražošanā saņēma Burtnieku novada SIA Valmiermuižas alus. Par gūto atzinību domās dalās brūža saimnieks AIGARS RUŅĢIS.

VĒL VIENS CILDINĀJUMS. Pašu svaigāko Valmiermuižas alus publiskā novērtējuma apliecinājumu pie šogad uzņēmuma degustāciju zālē ierīkotā improvizētā krodziņa letes demonstrē Valmiermuižas alus jaunākā vēstnese Karīna Bušmane. Šī gada 9 mēnešos uzņēmumā ekskursijās pabijuši jau 7700 ciemiņi, par tūkstoti vairāk nekā pērn šajā pašā laikā. Viņnedēļ te viesojušies pat tālumnieki no Jaunzēlandes!

Gunta Vīksnas foto

Sējēja balva — tas tāds reprezentabls pasākums valsts mērogā. Vai atzinības Diploma piešķiršana tev bija pārsteigums? Kaut arī Valmiermuižas alus ir līdz šim jau gana lutināts ar dažādiem pozitīviem publiskiem novērtējumiem.Tas, protams, bija pozitīvs pārsteigums, jo Valmiermuižas alus  salīdzinājumā ar daudziem citiem pārtikas ražotājiem ir ļoti jauns uzņēmums. Mums knapi piecu gadu jubileja nosvinēta, kamēr citiem — kā nu kuram — jau 20 gadu un 80 gadu jubilejas... Tas, ka mūsu piecu gadu darbs pamanīts un novērtēts no Zemkopības ministrijas puses, ir liels pagodinājums un reizē labs pierādījums tam, ka kopīgiem spēkiem Valmieras pusē Burtnieku novadā var daudz paveikt. Par šīs Sējēja nominācijas kaldināšanu jāsaka liels paldies Burtnieku novadam, kas ir  vieta, kur mēs strādājam un kura lēnām top labiekārtota: gan sakopts Valmiermuižas   parks, gan tagad top jauns bruģēts ceļš uz Valmieras pagasta bērnudārzu. Manuprāt, tas šurp vilinās vēl vairāk tūristu. Liels paldies arī Valmieras pilsētai un personīgi gan Inesim Boķim, gan Jānim Baikam, kas palīdzējuši dažādas ar Valmieru saistītas infrastruktūras lietas sakārtot. Tāpat pateicība Romānam Naudiņam, kurš tagad liels priekšnieks un ministrs un palīdzējis ar padomu kādā svarīgā brīdī.

Komentāri
Pievienot komentāru