1000 eiro — diviem ziedojumiem Valmierā

16.Oktobris, 2015
Sports
Laikrakstā

Baltijas Basketbola līgas 12. sezonas atklāšanu otrdien Valmierā ievadīja labdarības spēle VOC starp Sponsoru/ zvaigžņu komandu un BBL/ žurnālistiem.

NAUDA LABĀM LIETĀM! Labdarības spēles dalībnieki kopā ar Valmieras/ORDO talismanu Vilmāru un ziedojumu saņēmējiem. Edgara Vaivada foto

Pirmajā vienībā pazīstamākie vīri bija Ghetto Games aizsācējs Raimonds Elbakjans un trīs valmierieši — Valmieras mēra vietnieks Ričards Gailums, 12. Saeimas deputāts Jānis Upenieks un Valmieras Drāmas teātra aktieris Rihards Jakovels, savukārt otrajā — Igaunijas Basketbola federācijas prezidents Juri Ratass un ģenerālsekretārs Keio Kuhi, kā arī divi Latvijas sporta žurnālisti — sportacentrs.com basketbola apskatnieks Andrejs Siliņš un sporta fotogrāfs Renārs Buivids. Saistošajā spēlē ar 56:36 pārāka izrādījās Sponsoru/zvaigžņu komanda. Pēc abu komandu ierosinājuma spēles organizatori — BBL vadība un BK Valmiera — nolēma labdarībai veltītos 1000 eiro sadalīt divās daļās. Tā nu pie 500 eiro tika gan Valmieras novada fonds, gan Valmieras SOS bērnu ciematiņš.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru